Följ Framtidens elsystem via webben

2018-11-13 14:10

På torsdag den 15 november är det dags för den första upplagan av Framtidens elsystem – konferensen som bjuder på nyheter från forskning och bransch. Har du inte möjlighet att delta på plats, följ konferensen på webben live eller i efterhand.

Konferensen arrangeras av Forum för smarta elnät tillsammans med Power Circle och Energimyndigheten. Med Framtidens elsystem vill vi höja kunskapen i branschen genom att lyfta fram konkreta exempel på teknik och lösningar som bidrar till att framtidssäkra elsystemet. Dessutom bjuds på framtidsspaningar och inspirerande samtal om innovationskraft och framgångsrika samarbeten. Energimyndighetens nya generaldirektör Robert Andrén kommer att medverka.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar på elnätsbolag, forskningsinstitut, kommun, myndighet eller annan verksamhet med intresse av teknik och tjänster för ett smartare elsystem.

Framtidens elsystem är också programkonferens för forsknings- och innovationsprogrammet SamspEL som samlar Energimyndighetens insatser på elsystemområdet.

15 NOV

Framtidens elsystem

Välkommen till en ny konferens där vi presenterar några av de mest spännande resultaten just nu från projekt i det svenska elsystemet – såväl kommersiella som akademiska. Konferensen kommer även at... Läs mer